20:03 11.10.2021

Таїланд планує відкрити в грудні для іноземних туристів ще 20 провінцій

2 хв читати
Таїланд планує відкрити в грудні для іноземних туристів ще 20 провінцій

Уряд Таїланду має намір відкрити в грудні не менше 20 провінцій для іноземних туристів, які прибули за програмою "Пісочниця Пхукета", повідомила директор туристичного управління Таїланду (ТАТ) Кханіттха Пханворават.

"Пхукет, Самуї, Ко Пханган і Ко Тао, Крабі стали першими напрямками, які відкрилися для іноземних туристів у рамках "Пісочниця Пхукета". На наступному етапі, з 1 листопада, ми очікуємо відкриття ще кількох напрямків, серед них усі райони Бангкока, Крабі, Пхангнга, а також окремі райони в Чіангмай, Паттайя, Хуахіні і деяких інших. У грудні відкриття буде розширено ще на 20 провінцій, які відомі своєю культурою і мистецтвом. Це такі райони, як Аюттхая, Чіангмай, Районг, Трат, і деякі інші", - сказала вона на Міжнародній онлайн-виставці з виїзного туризму "ОТМ: зима 2021/22" у понеділок.

Як зазначила Пханворават, у місця, доступні за програмою "Пісочниця Пхукета", вакциновані мандрівники приїжджають без дотримання карантину, а після тижня перебування вони можуть подорожувати країною.

"Також у відповідь на попит з боку іноземних туристів, які залишаються в країні на тривалий термін, влада Таїланду продовжила дію спеціальної туристичної візи STV. Вона видається на 90 днів, але її можна продовжити до 270 днів", - розповіла Пханворават.

Вона додала, що, за даними управління з туризму Таїланду, Пхукет прийняв понад 30 тис. іноземних туристів за перші 2,5 місяця з моменту запуску програми "Пісочниця Пхукета". Понад 600 тис. ночей було заброньовано з липня до вересня, а до лютого 2022 року влада очікує зростання кількості броні на 75 тис. ночей.

До поїздки в Таїланд туристам потрібно оформити страховку, що включає лікування від коронавірусу з покриттям не менше ніж на $100 тис. При в'їзді необхідно показати сертифікат про вакцинацію і ПЛР-тест, зроблений не раніше ніж за 72 години до поїздки. Дітям до 18 років потрібен лише тест. Під час перебування в Таїланді туристи роблять ще два або три тести у залежності від тривалості поїздки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА