07:38 12.10.2021

Двоє людей загинули, кілька будинків пошкоджено в результаті падіння літака в Каліфорнії

1 хв читати
Двоє людей загинули, кілька будинків пошкоджено в результаті падіння літака в Каліфорнії

Щонайменше дві людини загинули і пошкоджені кілька будинків у результаті краху двомоторного літака в місті Санті (штат Каліфорнія), повідомляють американські ЗМІ.

"У нас дійсно є кілька підтверджених жертв, ми точно не знаємо, скільки їх", - заявив заступник начальника пожежної охорони міста Санті Джастін Мацусіта.

"Ми знаємо, що принаймні двоє підтверджені", - зазначив він.

Мацусіта додав, що незрозуміло, скільки людей перебували на борту літака Cessna 340A, що впав. "Ми вважаємо, що травми, отримані тими, хто був на борту, несумісні з життям", - заявив він.

Тим часом компанія доставки UPS повідомила, що серед загиблих її співробітник - водій вантажного автомобіля, в який врізався літак.

У свою чергу, заступник начальника пожежної охорони міста Санті заявив, що співробітники екстрених служб шукають постраждалих і визначають ступінь шкоди будинкам.

Федеральне управління цивільної авіації (FAA) повідомило, що літак зазнав аварії біля 12:14 за місцевим часом.

"Федеральне управління цивільної авіації США (FAA) і Національна рада з безпеки на транспорті (NTSB) проведуть розслідування. NTSB відповідатиме за розслідування і надасть додаткові оновлення", - повідомили в FAA.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА