21:14 12.10.2021

Шведський ритейлер H&M оголосив дату відкриття першого магазину у Львові

2 хв читати
Шведський ритейлер H&M оголосив дату відкриття першого магазину у Львові

Шведський fashion-рітейлер H&M відкриє перший магазин у Львові 28 жовтня 2021-го року, повідомили в прес-службі рітейлера.

"Продовжуючи активну експансію H&M в Україні, ми з радістю оголошуємо дату довгоочікуваного відкриття у Львові. Ми впевнені: жителі міста належно оцінять як сучасний інтер'єр, так і широкий асортимент товарів для всієї родини", - цитує прес-служба регіонального менеджера H&M в Україні і Східній Європі Мемет Аріс.

Магазин H&M у ТРК Victoria Gardens розміститься у дворівневому просторі загальною площею 1,9 тис. кв. м. Представлені відділи жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу, а також лінійка спортивного одягу H&M Sport.

"H&M - один із найбільш очікуваних брендів у місті, тому доклали максимум зусиль, щоб залучити такого якірного орендаря", - прокоментувала комерційний директор Dragon Capital Property Management Наталія Кравець.

Львів стане четвертим містом в Україні, де представлений бренд, після Києва, Харкова та Одеси.

Станом на жовтень 2021 року мережа H&M в Україні налічує сім торгових точок: п'ять - у Києві, по одному - в Одесі і Харкові.

Шведська компанія Hennes & Mauritz AB (H & M), власник другої за величиною в Європі мережі магазинів одягу, відкрила перший магазин в Україні у 2018 році.

ТОВ "Ейч енд ем Хеннес енд Мауріц" створено в 2013 році. Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром є Стефан Перссон (Швеція). Статутний капітал компанії становить 696,9 тис. Грн.

ТРК Victoria Gardens - найбільший торгово-розважальний комплекс Західної України, розташований у Львові за адресою вул. Кульпарківська, 226а. Введено в експлуатацію в 2016 році.

Dragon Capital - одна з найбільших інвестгруп в Україні в сфері інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована в 2000 році в Києві. Один із ключових напрямів діяльності - інвестиції в ринок нерухомості.

Управління портфелем комерційної нерухомості здійснює керуюча компанія Dragon Capital Property Management. Станом на жовтень-2021, під керуванням Dragon Capital PM знаходиться 31 об'єкт комерційної нерухомості, з них 14 об'єктів офісної нерухомості, 6 об'єктів торгової нерухомості і 11 логістичних комплексів площею 778 тис. кв. м, що робить компанію одним із найбільших гравців ринку нерухомості в Україні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА