13:57 13.10.2021

На Харківщині під час будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу було присвоєно понад 9 млн грн

1 хв читати

У селищі Новопокровці Харківської області директор ТОВ спільно з керівником і працівником науково-виробничого підприємства заволоділи коштами державного бюджету, виділеними на будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу.

"Трьом учасникам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За даними досудового слідства, в період із квітня до грудня 2020 року підозрювані привласнили понад 9 млн грн, які легалізували шляхом здійснення з ними декількох фінансових операцій. Майже 2,5 млн грн було використано з рахунку товариства з обмеженою відповідальністю на купівлю автомобіля, приблизно таку саму суму було перераховано на особисті рахунки його керівника, а залишок - на рахунки науково-виробничого підприємства на будівельно-монтажні роботи із завищеними обсягами виконаних робіт із приховуванням реального джерела походження коштів.

На підставі постанови Київського районного суду Харкова правоохоронці здійснили 14 обшуків на території Харкова та області, під час яких було виявлено та вилучено фінансово-господарську документацію, мобільні телефони, комп'ютерну техніку тощо.

До суду подано клопотання про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і клопотання про арешт їхнього майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА