16:09 13.10.2021

У Києві відкрилася виставка "Цифрове майбутнє армії"

2 хв читати
У Києві відкрилася виставка "Цифрове майбутнє армії"

Виставка озброєння і техніки "Цифрове майбутнє армії" відкрилася в центрі Києва на Михайлівській площі біля будівлі Міністерства закордонних справ.

"Тут декілька майданчиків. Є техніка сучасного зв'язку, де ви можете переконатися, що ми залучаємо цифрові технології на цьому напрямі. Є техніка розвідки, є техніка ударна, і не тільки Збройних сил", - сказав міністр оборони України Андрій Таран журналістам у середу в Києві.

За його словами, до цієї виставки також долучилися представники інших силових структур, зокрема Державна прикордонна служба України, Національна гвардія України тощо.

"Запрошую всіх відвідати цю виставку, запрошую приходити сюди з дітьми, запрошую самим переконатися, що нам є чим пишатися, що наші Збройні сили вже не ті, якими були на початку російської агресії. І те, що нині надходить на озброєння, дає нам змогу стверджувати про міцність наших Збройних сил, про нашу готовність дати рішучу відповідь будь-якому агресорові, якщо вони вирішать посилити збройний наступ", - наголосив міністр оборони.

Крім того, він висловив сподівання на те, що ця техніка дасть змогу Україні переконати ворога, щоб він утримався від розширення збройної агресії.

"Сподіваємося, ця техніка дасть змогу нам переконати також ворога, щоб він утримався від розширення збройної агресії, переконати наших союзників, щоб вони теж побачили, що ми не очікуємо тільки допомоги від когось, ми самі наполегливо працюємо над оснащенням та озброєнням наших Збройних сил", - додав Таран.

На виставці представлено безпілотні авіаційні комплекси, станцію контрбатарейної боротьби, протитанкові ракетні комплекси, радіолокаційні станції, засоби зв'язку та розвідки, багатоцільові роботизовані платформи з бойовими модулями, командно-штабні машини. Виставка триватиме до 17 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА