07:16 14.10.2021

У Львівській області посилюють карантинні заходи

1 хв читати
У Львівській області посилюють карантинні заходи

Починаючи з 25 жовтня у Львівській області відвідувати розважальні, торговельні та спортивні заклади можна буде за наявності сертифіката вакцинації або негативних аналізів на ковід, повідомляє прес-служба Львівської ОДА з посиланням на рішення обласної комісії ТЕБ та НС.

За даними прес-служби, починаючи з 18 жовтня школам рекомендували почати канікули, а профтехосвіти і вищої школі - перейти на дистанційне навчання. Дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

Також з 18 жовтня установи громадського харчування, торгово-розважальні центри, клуби, музеї, філармонії, театри, кінотеатри, промтоварні ринки і спортзали зможуть працювати тільки при наявності у персоналу "жовтого" або "зеленого" сертифікатів про вакцинацію, негативного тесту на ковід, проведеного не пізніше 72 годин, експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу або довідки про наявність протипоказань до вакцинації.

Як наголошують у повідомленні облдержадміністрації, з 25 жовтня аналогічні вимоги будуть висувати і до відвідувачів цих закладів.

Обмеження не стосуються відвідувачів продовольчих ринків, а також торговельних точок, які проводять реалізацію продуктів харчування, предметів гігієни та першої необхідності, а також аптек, розміщених у торгових центрах.

За даними Львівської ОДА, за два останні тижні кількість хворих ковідом в області зросла майже на 26%. Протягом останніх 4 тижнів показники захворюваності зросли в усіх районах.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА