08:54 14.10.2021

Частину команди пошкодженого напередодні судна ВМС ЗСУ доставлено в пункт постійної дислокації, корабель буксирується в Одесу

1 хв читати
Частину команди пошкодженого напередодні судна ВМС ЗСУ доставлено в пункт постійної дислокації, корабель буксирується в Одесу

Частина команди пошкодженого напередодні судна ВМС ЗСУ в акваторії Чорного моря доставлена в пункт постійної дислокації. Решта команди і задіяні військові забезпечують проведення заходів щодо боротьби за живучість корабля, який буксирується в Одесу, повідомили у Військово-Морських силах Збройних сил України.

"Станом на 8.30 14 жовтня 2021 - особовий склад, не задіяний у заходах з боротьби за живучість (судна - ІФ), був доставлений в пункт постійної дислокації. Військовослужбовці почувають себе добре", - йдеться в повідомленні на сторінці ВМС ЗСУ в Facebook у четвер уранці.

У відомстві зазначили, що додатково задіяний особовий склад аварійно-рятувального загону ВМС ЗС України, перебуває на кораблі і забезпечує проведення заходів щодо боротьби за живучість.

"Зараз здійснюється буксирування корабля в пункт базування Одеса в супроводі кораблів і катерів ВМС ЗС України і казенного підприємства "Морська пошуково-рятувальна служба" Міністерства інфраструктури України.

Як повідомлялося, в середу, 13 жовтня, в акваторії Чорного моря внаслідок погіршення погодних умов пошкодження отримало судно національного флоту України.

За інформацією військових, з метою забезпечення проведення пошуково-рятувальних робіт ВМС було розгорнуто пункт управління пошуково-рятувального забезпечення, налагоджено взаємодію з казенним підприємством "Морська пошуково-рятувальна служба" Міністерства інфраструктури України, Державною прикордонною службою України, ДСНС. До операції залучені кораблі і катери в кількості 8 одиниць і 4 одиниці повітряних суден.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА