11:11 14.10.2021

Зеленський дякує захисникам і захисницям України за відвагу, героїзм і самопожертву

1 хв читати
Зеленський дякує захисникам і захисницям України за відвагу, героїзм і самопожертву

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Днем захисників і захисниць України, подякував військовим за сумлінне виконання військового, службового та громадянського обов'язку, відвагу, героїзм і самопожертву.

"Вітаю нас із Днем захисників і захисниць України. Це всенародне свято увібрало в себе глибинні історичні традиції українців та нерозривно поєдналося зі святом Покрови і Днем українського козацтва. В ці складні для України роки ви щодня здійснюєте подвиг - зі зброєю в руках захищаєте рідну землю від російського агресора", - йдеться в привітанні на сайті глави держави в четвер.

Також Зеленський згадав про загиблих за свободу і незалежність України.

"Низько вклоняємося світлій пам'яті полеглих та згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави", - наголосив президент.

"Наша віра, правда та звитяга як символи свята Покрови завжди допомагали нам вистояти в боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на перемогу. Нехай незламний і нескорений козацький дух захисників української землі усіх поколінь назавжди буде для нас невичерпним джерелом натхнення для розбудови сучасної та міцної Україна. Слава захисникам і захисницям України! Слава Україні!" - йдеться у вітанні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА