20:55 14.10.2021

Ми завжди готові захищати Україну і не дозволимо владі перетнути "червоні лінії"

2 хв читати
Ми завжди готові захищати Україну і не дозволимо владі перетнути "червоні лінії"

П'ятий президент України, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко заявив про готовність захищати Україну і не дозволяти чинній владі перетнути "червоні лінії", повідомила прес-служба "Євросолідарності".

"Ще одне важливе завдання, з яким блискуче впорались наші ветерани в грудні 2019 року - це тримати "червоні лінії", які не дадуть чинній владі сповзти назад у Російську імперію, підписати капітуляцію, здати Україну, здати українську землю, так як вони це зробили під час так званого "відведення" або зобов'язань з так званої "формули Штайнмаєра", - заявив Порошенко під час перших тактичних зборів ГО "Res_Publika. Брати по зброї" у таборі "Скажені птиці".

Він зазначив, що завдяки українським ветеранам у 2014 році вдалося зупинити "російського агресора" і що робиться "все можливе, щоб відстояти свободу, незалежність, рухати країну вперед до Європейського Союзу, в НАТО".

За його словами, головним досягненням попередньої влади був розвиток армії, але головні перемоги ще попереду.

"Коли нам підсовували папірці як "гарантію" українського суверенітету, я говорив: надійним гарантом українського суверенітету, незалежності української держави є Збройні сили України. І ми завжди будемо напоготові", - зазначив Порошенко.

Політик додав, що не дозволить зруйнувати ту державу, яку почали будувати в 2014 році.

Крім того, Порошенко особисто випробував у роботі безпілотник військової аеророзвідки.

Також лідер "Євросолідарності" привітав українських військовослужбовців з Днем захисника України.

"Дорогі бойові побратими і посестри, дорогі "Брати по зброї", дорогі українці! У цей святий день я хочу привітати вас з Днем захисників і захисниць. Історія цього дня української армії сягає корінням у тисячу років. Сьогодні свято Пресвятої Богородиці, День українського козацтва і День УПА", - сказав Порошенко.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА