13:00 16.10.2021

СБУ затримала членів злочинного угруповання, які в 2016 році нападали на банки й інкасаторів у Запоріжжі

1 хв читати
СБУ затримала членів злочинного угруповання, які в 2016 році нападали на банки й інкасаторів у Запоріжжі

Служба безпеки України провела спецоперацію із затримання трьох осіб, які у 2016 році скоїли серію нападів на філії банківських установ та інкасаторські автомобілі в Запоріжжі.

"Увесь цей час вони переховувалися від слідства та коїли тяжкі злочини майнового характеру. Зокрема, заволодіння транспортними засобами та іншим майном. Наразі ці порушення розслідують органи Нацполіції", - повідомляє прес-центр СБУ.

За отриманими даними СБУ, зловмисники переховувалися на базі в Донецькій області. Цей об'єкт має особливу систему захисту та цілодобове відеоспостереження.

"Щоб забезпечити пересування зловмисників за межами бази, вони використовували документи загиблих бійців і військовослужбовців, які звільнилися зі служби. Це злочинне угруповання постійно мало при собі табельну вогнепальну зброю, ручні гранати та в будь-який момент було готове чинити збройний опір правоохоронцям", - зазначили у відомстві.

Злочинне угруповання складалося із семи осіб. Двоє з них загинули від отриманих поранень іще у 2016 році, коли чинили збройний опір правоохоронцям, а ще двох затримали раніше.

Наразі зловмисникам обирається запобіжний захід, проводяться дії, щоб притягнути до відповідальності всіх осіб, причетних до їхньої протиправної діяльності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА