07:17 17.10.2021

У Львові посилюють карантинні заходи з 18 жовтня

2 хв читати
У Львові посилюють карантинні заходи з 18 жовтня

Львівська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) схвалила рішення про посилення карантинних заходів з 18 жовтня, повідомив на своїй сторінці в Facebook міський голова Андрій Садовий.

"Складні часи вимагають непростих і оперативних дій... З 18 жовтня Львів буде жити за новими карантинними правилами", - написав Садовий.

Зокрема, школярі йдуть на двотижневі канікули до 1 листопада. Це саме стосується установ позашкільної освіти, зокрема музичних шкіл. Бібліотеки працюватимуть лише на видачу книг.

Крім того, схвалено рішення заборонити масові заходи, окрім тих, в яких учасники і організатори мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до початку заходу.

"Театри, музеї, кінотеатри, галереї, філармонія, органний зал працюють лише для відвідувачів із сертифікатом вакцинації або негативним ПЛР-тестом. Кількість відвідувачів - не більше 50% від загальної кількості місць", - зазначив Садовий.

Він уточнив, що об'єктам торгівлі, перукарням, салонам краси і торгово-розважальним центрам дозволять працювати за умови вакцинації персоналу або наявності негативних ПЛР-тестів. Заповнюваність не може перевищувати половини від торговельних площ.

Установи громадського харчування зможуть працювати до 23:00 і за умови повної вакцинації персоналу або негативних ПЛР-тестів. Заповненість - до 50% від площ, не більше 4 осіб за столиком.

"Якщо протягом двох тижнів ситуація не стабілізується, то з першого листопада установи громадського харчування зможуть відвідувати лише вакциновані або з негативним ПЛР-тестом", - зазначив мер Львова.

Він додав, що спортзали, готелі і хостели працюватимуть на таких же умовах - повна вакцинація персоналу і наявність ПЛР-тесту. При цьому заповнюваність спортзалів не може перевищувати 50% від площ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА