09:42 18.10.2021

Філіппіни дозволили в'їзд іноземним туристам із 49 країн

2 хв читати
Філіппіни дозволили в'їзд іноземним туристам із 49 країн

Влада Філіппін оновила правила в'їзду до країни, згідно з якими 49 країн увійшли до "зеленого" списку, їхнім громадянам не потрібно дотримуватися карантину, повідомляється на сайті управління зі зв'язків з громадськістю при президенті республіки.

"Міжустановча цільова група (IATF) оприлюднила оновлений "червоний", "зелений" і "жовтий" список країн для в'їзду на Філіппіни, який діятиме з 16 до 31 жовтня", - повідомило відомство.

Як зазначають в управлінні, до "зеленого списку" включені 49 країн, серед них материковий Китай, адміністративний район Гонконг, Польща, Узбекистан.

Вакцинованим туристам із країн "зеленого" списку необхідно мати при собі довідку з негативним результатом ПЛР-тесту на COVID-19, зробленого не раніше ніж за 72 години до поїздки. Карантину їм дотримуватися не потрібно.

"Після прибуття пасажиру пропонується спостерігати за своїм самопочуттям протягом 14 днів", - пояснюють у відомстві.

Більшість інших країн потрапила до "жовтого" списку, мандрівники з цих країн мають дотримуватися карантину в обсерваторі до отримання негативного ПЛР-тесту, зданого на п'ятий день ізоляції.

Іноземні громадяни з країн "жовтого" списку або ті, які не мають підтвердження про вакцинацію від коронавірусу або якщо вакцину не визнано на Філіппінах, також мають забронювати готель, схвалений місцевим урядом, не менше ніж на шість днів.

До "червоного" списку країн влада республіки внесла Румунію.

Філіппіни приймають сертифікат про вакцинацію препаратами, схваленими ВООЗ.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА