14:26 19.10.2021

У Києві чоловік влаштував погром у приймальні депутата міськради

1 хв читати

 У Києві вранці у вівторок, 19 жовтня, в приймальні депутата міської ради на вул. Лютеранській чоловік влаштував погром, повідомляє прес-служба поліції столиці.

У повідомленні не зазначається ім'я депутата, однак, як повідомило агентству джерело в правоохоронних органах, йдеться про депутата Київради Лілію Пашинну (фракція "Слуга народу").

Інформація про подію надійшла до Печерського управління поліції приблизно о 10:00.

"До приміщення увірвався чоловік, розбив скло у вхідних дверях та замалював з балончика таблички. Далі порушник спустився на перший поверх, де розміщені щити електромережі, та вирвав звідти проводи. Отримавши повідомлення про подію, спецпризначенці полку поліції особливого призначення №2, які перебували неподалік, оперативно затримали 31-річного уродженця Полтавської області та передали слідчо-оперативній групі. Наразі з ним спілкуються слідчі та встановлюють мотиви скоєного", - розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Зазначається, що під час поверхневого огляду слідчі виявили та вилучили предмет, схожий на пневматичний пістолет, і балончик із фарбою.

Зловмисника затримали. Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА