19:26 19.10.2021

Мінекології може очолити нардеп від "Слуги народу" Жупанин - джерело

2 хв читати
Мінекології може очолити нардеп від "Слуги народу" Жупанин - джерело

Голова підкомітету з питань газової, газотранспортної галузі та політики газопостачання комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Жупанин ("Слуга народу") може очолити Міністерство захисту довкілля і природних ресурсів України.

"Андрій Жупанин може стати міністром екології", - повідомив співрозмовник агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Сам Жупанин на питання журналістів про те, чи надійшла йому вже офіційна пропозиція очолити профільне міністерство, відповів, що ні.

"Офіційно - ні. Це якби розмови серед колег, що є воля показати зростання серед команди, те, що ми здатні виростити хороших управлінців за той короткий час, який у нас є. І можна так сказати, як експеримент, пропонується таку волю реалізувати... Це не те, щоб вирішене питання, але обговорюється, що таким міністерством може стати Міністерство екології, куди призначать людину, яка два роки працює в команді і показує результат", - сказав він.

Він зазначив, що розглядає всі можливості для кар'єрного росту в команді президента, але це політичне рішення, яке ухвалюється депутатами в залі пленарних засідань і частково в Офісі президента.

Крім того, він зазначив, що його попросили підготувати бачення розвитку Міністерства екології.

"Є ідеї, одна з яких - це може бути реформа Держгеонадр... Напрацьовується законопроект, щоб зробити з цього органу незалежний орган", - уточнив Жупанин.

Як повідомлялося, раніше глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Роман Абрамовський написав заяву про відставку з посади міністра охорони довкілля і природних ресурсів України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА