19:53 19.10.2021

До фіналу конкурсного відбору на посаду гендиректора Українського інституту вийшли три претенденти

2 хв читати
До фіналу конкурсного відбору на посаду гендиректора Українського інституту вийшли три претенденти

У фінальному турі конкурсного відбору на посаду генерального директора державної установи "Український інститут", який відбудеться в середу, 20 жовтня, візьмуть участь три претенденти, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Уточнюється, що за результатами попередніх етапів фіналістами конкурсного відбору стали Марія Липяцька - експерт зі стратегічних комунікацій та розвитку національних брендів, радник міністра закордонних справ України, Костянтин Спілка - культурний діяч, менеджер проектів у культурній сфері; Володимир Шейко - перший директор Українського інституту, експерт у сфері культурної дипломатії, менеджменту культури, маркетингу і комунікацій.

"Кожен із кандидатів представить свою концепцію подальшого розвитку Українського інституту і зможе відповісти на запитання членів конкурсної комісії", - йдеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що до конкурсної комісії увійшли: Соломія Боршош - незалежна дослідниця з оцінювання програм демократії і міжнародного розвитку; Софія Дяк - директор ГО "Центр міської історії Центрально-Східної Європи"; Вадим Карп'як - ведучий політичного ток-шоу на каналі ICTV "Свобода слова"; Антон Дробович - голова Українського інституту національної пам'яті; Вахтанг Кебуладзе - український філософ, перекладач, доктор філософських наук; Богдан Логвиненко - голова ГО "Ukraїner"; Артем Біденко - голова ГО "Інститут інформаційної безпеки"; Ірина Боровець - т.в.о. генерального директора Директорату публічної дипломатії та комунікацій МЗС України.

"Конкурсна комісія була сформована експертною комісією у співпраці з МЗС України. Своєю чергою, експертна комісія сформувалась зі складу колишніх членів Наглядової ради Українського інституту. Така двоетапна процедура відбору конкурсної комісії передбачена Статутом Українського інституту", - зазначають у МЗС.

Там додають, що переможець буде обраний шляхом рейтингового голосування всіх членів комісії.

Український інститут - державна установа, яка представляє українську культуру і формує позитивний імідж України в світі, використовуючи можливості культурної дипломатії.

Інститут був заснований Кабінетом міністрів у 2017 році і належить до сфери управління Міністерства закордонних справ України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА