17:33 20.10.2021

Саакашвілі дістався до Грузії на судні, сховавшись у причепі з молочними продуктами, - прокуратура

1 хв читати
Саакашвілі дістався до Грузії на судні, сховавшись у причепі з молочними продуктами, - прокуратура

Прокуратура Грузії в середу оприлюднила детальну інформацію про те, як екс-президент Міхеіл Саакашвілі добирався до Грузії з України.

У поширеному прокуратурою повідомленні йдеться, що 28 вересня, приблизно о 23:00, з українського порту Чорноморськ до порту Поті прибуло судно "Вільнюс". З цього судна 29 вересня о першій годині ночі спустився трейлер із причепом, завантажений молочними продуктами.

У прокуратурі стверджують, що в причепі переховувався Саакашвілі, який вже на території порту пересів у кабіну водія. "Цими діями Міхеіл Саакашвілі в обхід державного контролю незаконно перетнув державний кордон Грузії", - заявляють у прокуратурі.

Згідно з інформацією, Саакашвілі приблизно о 02:15 пересів до іншого транспортного засобу - до легкового автомобіля марки "Мерседес".

В інформації йдеться, що цієї самої ночі Саакашвілі і три людини, які допомагали йому, добралися до села Тквірі Абашського району (край Самегрело - Верхня Сванетія), звідки пізніше він виїхав на автомобілі Ford Transit у бік Батумі, а потім повернувся назад до Абашського району.

За заявою прокуратури, до Тбілісі Саакашвілі дістався вже на світанку 30 вересня на тому самому транспортному засобі з причепом, в якому перебував на борту судна "Вільнюс".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА