11:43 22.10.2021

Голлівудський актор Алек Болдвін на зйомках фільму випадково застрелив оператора родом з України

2 хв читати
Голлівудський актор Алек Болдвін на зйомках фільму випадково застрелив оператора родом з України

Американський актор Алек Болдвін під час зйомок вестерна "Раст" (Rust) у Нью-Мексико випадково поранив із вогнепальної зброї режисера фільму та оператора-постановника, яка згодом померла, повідомляє видання The New York Times.

Як пише американське видання з посиланням на місцеву владу, оператор, 42-річна Галина Гатчинс (Halyna Hutchins), була убита, а 48-річний режисер Джоел Соуза (Joel Souza) отримав поранення близько 13:50 на зйомках "Раст" в окрузі Санта -Фе. Обставини стрілянини з'ясовують, сказав Хуан Ріос, прес-секретар шерифа округу Санта-Фе.

Офіс шерифа зараз опитує людей на знімальному майданчику.

"Зараз ми намагаємося визначити, як і який тип снаряда використовувався у вогнепальній зброї", - сказав він.

Зазначено, що шериф наразі нікому не пред'являв обвинувачення у зв'язку зі стріляниною.

Галину Гатчинс доправили літаком до лікарні Університету Нью-Мексико в Альбукерке, де вона згодом померла. Режисера Соуза доставили до Регіонального медичного центру Крістуса Сент-Вінсента в Санта-Фе.

The New York Times пише, що продюсери фільму і представник 63-річного Болдвіна не відразу відповіли на електронні листи або телефонні дзвінки.

У заяві виробничої компанії фільму Rust Movie Productions LLC висловили співчуття родині та близьким Галини.

"Ми призупинили виробництво фільму на невизначений період і повністю співпрацюємо з розслідуванням департаменту поліції Санта-Фе. Ми надаватимемо консультаційні послуги всім, хто пов'язаний із фільмом, поки ми працюємо над обробкою цієї жахливої події", - йдеться в заяві.

Згідно з веб-сайтом Гатчинс, вона родом з України, вивчала журналістику в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка і кінематограф у Лос-Анджелесі. У своєму Facebook вона зазначила, що з Києва.

Алек Болдвін - відомий американський актор, удостоєний премії "Еммі", також лауреат "Золотого глобуса" і номінант на "Оскар", має довгу кар'єру в кіно, п'єсах і на телебаченні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА