12:23 22.10.2021

У разі переходу Києва в "червону" зону буде впроваджено обмеження для невакцинованих містян - Кличко

2 хв читати
У разі переходу Києва в "червону" зону буде впроваджено обмеження для невакцинованих містян - Кличко

У разі переходу Києва в "червону" зону епідеміологічної небезпеки в місті буде впроваджено карантинні обмеження, які стосуватимуться переважно невакцинованих громадян, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У своєму Telegram-каналі він зазначив, що в разі переходу в "червону" зону столичним закладам громадського харчування буде заборонено приймати відвідувачів, проте вони зможуть це робити в разі наявності у відвідувачів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифіката.

Крім того, наголошується, що буде припинено діяльність закладів готельної сфери, яка зможе відновитися за умови наявності у клієнтів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифіката.

Такі самі правила впроваджуватимуться щодо роботи спортзалів, фітнес-центрів, установ соцзахисту, Центрів надання адміністративних послуг.

Проведення всіх масових заходів дозволяється за умови наявності у відвідувачів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифіката. Також дозволяється проведення спортивних заходів без глядачів.

"Громадський транспорт продовжує роботу в звичному режимі за умови дотримання перевезення кількості пасажирів не більш, як передбачено в реєстраційних документах транспортного засобу", - наголосив столичний мер.

Він додав, що в Києві припиняється відвідування навчальних закладів з 23 жовтня по 8 листопада: канікули для школярів тривають з 23 по 31 жовтня. Наступного тижня буде ухвалено додаткове рішення про дистанційне навчання або додаткові канікули.

"Дитячі садочки продовжують свою роботу у звичайному режимі за умови 100% вакцинації всього персоналу. Працюють інші навчальні заклади, всі працівники яких отримали сертифікат про повний курс вакцинації від COVID-19", - резюмував Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА