18:02 22.10.2021

На Донбасі після 11:00 було шість обстрілів із боку російських найманців, поранено ще одного військового

1 хв читати

Російські найманці дев'ять разів порушили режим припинення вогню в районі проведення Операції об'єднаних сил із початку доби станом на 17:00 п'ятниці, один з яких був із застосуванням забороненого Мінського домовленостями озброєння.

"Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення, ще один отримав бойову травму. Військові перебувають у лікувальному закладі. Стан здоров'я обох - задовільний. Щоб змусити противника припинити вогневу активність, наші захисники відкривали вогонь, не застосовуючи забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

Противник вів вогонь із великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 120 мм, артилерії калібру 100 мм, гранатометів різних систем, протитанкового ракетного комплексу і стрілецької зброї.

Як повідомлялося, станом на 11:00 п'ятниці російські найманці тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Повідомлялося про одного пораненого військовослужбовця об'єднаних сил: йому було надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу в стані середньої тяжкості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА