13:11 23.10.2021

Актор Алек Болдвін прокоментував загибель оператора з України: Немає слів, щоб передати моє потрясіння

2 хв читати
Актор Алек Болдвін прокоментував загибель оператора з України: Немає слів, щоб передати моє потрясіння

Американський актор Алек Болдвін, який під час зйомок вестерна "Раст" (Rust) випадково смертельно поранив оператора-постановника - українку Галину Гатчинс, заявив, що повністю співпрацює зі слідством і запропонував допомогу родині Гатчинс.

"Немає слів, щоб передати моє потрясіння і печаль щодо трагічної події, яка забрала життя Галини Гатчинс, дружини, матері та нашої колеги, якою ми глибоко захоплювалися. Я повністю співпрацюю з поліцейським розслідуванням, щоб з'ясувати, як сталася ця трагедія, і я підтримую зв'язок з її чоловіком, пропонуючи свою підтримку йому та його родині. Моє серце розбите за її чоловіка, їхнього сина і всіх, хто знав і любив Галину", - написав Болдвін у своєму Twitter.

Як повідомлялося, Болдвін під час зйомок вестерна "Раст" (Rust) у Нью-Мексико випадково поранив із реквізитного пістолета режисера фільму та оператора-постановника, яка згодом померла.

Оператор, 42-річна Галина Гатчинс (Halyna Hutchins) загинула, а 48-річний режисер Джоел Соуза (Joel Souza) дістав поранення приблизно о 13:50 на зйомках "Раст" в окрузі Санта-Фе.

Згідно з веб-сайтом Гатчинс, вона родом із України, вивчала журналістику в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка та кінематограф у Лос-Анджелесі. У своєму Facebook вона позначила, що з Києва.

Алек Болдвін - відомий американський актор, удостоєний премії "Еммі", також лауреат "Золотого глобуса" та номінант на "Оскар", має довгу кар'єру в кіно, п'єсах і на телебаченні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА