20:11 24.10.2021

Слідство перевіряє двох членів знімального майданчика на причетність до смерті українського оператора в США

2 хв читати
Слідство перевіряє двох членів знімального майданчика на причетність до смерті українського оператора в США

Експерт, який готував зброю для Алека Болдвіна, і асистент режисера опинилися в центрі уваги правоохоронців після загибелі оператора родом з України Галини Гатчинс під час зйомок вестерна "Раст" (Rust) у США, повідомляє видання DW з посиланням на американські ЗМІ .

"У центрі розслідування обставин фатального інциденту під час зйомок фільму за участю актора Алека Болдвіна в американському штаті Нью-Мексико опинилися двоє людей. Ними є збройовий експерт Анна Ґутьєррес-Рід, відповідальна за зброю на знімальному майданчику, а також асистент режисера Дейв Голлс. Він передав Болдвіну зброю, з якої був поранений режисер Джоел Соуз і оператор Галина Гатчинс", - повідомляє видання.

Згідно з попереднім звітом поліції з розслідування інциденту, в суботу, 23 жовтня, як цитують американські ЗМІ, Анна Ґутьєррес-Рід підготувала зброю до зйомок, а Дейв Голлс передав її Болдвіну, запевнивши в тому, що вона не заряджена бойовими патронами. При цьому, Голлс "не знав про те, що зброя була заряджена бойовими патронами", йдеться у звіті поліції.

За даними видання The New York Post, за кілька годин до стрілянини на знімальному майданчику панували напруга і хаос через те, що шість членів знімальної групи скаржилися на умови праці.

Раніше повідомлялося, американський актор Алек Болдвін під час зйомок вестерна "Раст" (Rust) в Нью-Мексико випадково поранив з вогнепальної зброї режисера фільму Джоела Соуза і оператора-постановника з України Галину Гатчинс, яка згодом померла.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА