12:32 27.10.2021

Шмигаль відкрив Центр безпеки громадян в Очеретиному Донецької області

1 хв читати
Шмигаль відкрив Центр безпеки громадян в Очеретиному Донецької області

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль узяв участь у церемонії відкриття Центру безпеки громадян у смт Очеретиному Ясинуватського району Донецької області.

"Сьогодні створюється вже 16-й Центр безпеки громадян. Донецька область є лідером. Перший такий центр було відкрито також у Донецькій області", - сказав Шмигаль на відкритті центру під час робочої поїздки до Донецької області у середу.

За його словами, такі центри покликані гарантувати безпеку, комфорт і стабільність у місцевих громадах.

Загалом на території Донецької області відкрили вже 16 центрів безпеки, зокрема на лінії розмежування. Загалом планується відкрити 28 таких центрів. Наразі у всій Україні вже відкрито 36 таких центрів безпеки.

Відкриття центрів відбувається відповідно до Меморандуму про співпрацю, підписаного між Донецькою облдержадміністрацією та Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Центр безпеки у територіальній громаді поєднує функції захисту від пожеж та надзвичайних ситуацій, громадської безпеки та екстреної медичної допомоги з єдиною комунікацією. Ціль роботи таких центрів: цілодобове реагування на запит про екстрену допомогу – до 20 хвилин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА