17:27 27.10.2021

На Херсонщині побудують спортоб'єкти і реконструюють лікарні - заступник глави ОП Тимошенко

2 хв читати
На Херсонщині побудують спортоб'єкти і реконструюють лікарні - заступник глави ОП Тимошенко

Зведення спортивних об'єктів і реконструкція обласних лікарень розпочнеться в Херсонській області в 2022 році в межах програми "Велике будівництво", заявив заступник глави Офісу президента (ОП) Кирило Тимошенко.

За його словами, в місті Херсоні заплановано будівництво льодової арени, однієї з 19 у всій Україні.

"Крім того, я знаю, що в Херсоні немає багатофункціонального спортивного комплексу. Крім льодової арени з постійним льодом, Херсон отримає і такий комплекс. Наразі триває його проектування. Ми виходитимемо на роботи вже наступного року", - зазначив заступник глави Офісу президента на брифінгу в Херсоні в середу.

Тимошенко також повідомив про майбутню реконструкцію обласних лікарень у регіоні.

За його словами, в межах програми "Велике будівництво" в Херсонській області вже найближчими роками можуть з'явитися парки відпочинку, а також урбан-парк для відпочинку молоді.

Як зазначив заступник глави Офісу президента, наразі триває зведення шкіл, дитячих садків і будівлі аеропорту.

На сайті глави держави повідомляється, що на сьогодні в аеропорту повністю розібрано ділянки наявної смуги, покладено вирівнювальний шар асфальтобетону, тривають роботи із влаштування піщаної основи під нову частину смуги, світлосигнальної та навігаційної систем.

За словами директора Міжнародного аеропорту "Херсон" Віталія Кучерука, в аеропорту передбачено реконструкцію аеровокзального комплексу, зведення нових пасажирського та вантажного терміналів.

Після реконструкції довжина злітно-посадкової смуги збільшиться і аеропорт "Херсон" зможе приймати літаки класу Boeing 737-800/900 та Airbus А321.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА