14:06 27.10.2021

Україна має вдесятеро швидше протидіяти COVID-19 - нардеп Рудик

1 хв читати
Україна має вдесятеро швидше протидіяти COVID-19 - нардеп Рудик

Україні слід удесятеро прискорити всі заходи з протидії коронавірусній хворобі COVID-19, вважає лідер партії "Голос" Кіра Рудик.

"Все, що зараз відбувається в боротьбі з COVID-19, має бути вдесятеро швидше. Це реальний темп, який нам треба витримувати, щоб в наступному році у нас був шанс побороти COVID-19. Я і фракція "Голос" були одними з дуже активних ініціаторів відставки пана Степанова і у нас було багато надій на пана Ляшка (міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко – ІФ). Але поки інші країни запустили системну роботу з вакцинацією і навіть виходять з цього процесу, у нас - кінця-краю не видно", – наводить її слова прес-служба партії "Голос".

Окрім того, за словами Рудик, влада не те, що не має стратегії боротьби з новою хвилею пандемії, а починає дистанціюватися від процесу боротьби з COVID-19.

"Найбільше мене хвилює те, що ні у пана Ляшка, ні у прем’єра, який взагалі, мені здається, дистанціювався від питання COVID-19, немає відповіді на те, які мають бути кроки для того, щоб у нас було видно кінець епідемії", – наголошує лідер партії "Голос".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА