14:43 27.10.2021

Гордона не впустили до Грузії, де він хотів зустрітися із Саакашвілі

2 хв читати
Гордона не впустили до Грузії, де він хотів зустрітися із Саакашвілі

Журналіст Дмитро Гордон заявляє, що його і деяких людей, які прямували з ним, не впустили до Грузії, де він хотів провести зустріч із головою виконкому Національної ради реформ України, екс-президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі, який перебуває у в'язниці.

"З не пояснених причин щойно до нас вийшов заступник керівника аеропорту… і сказав, що в'їзд до Грузії мені, Олесі Бацман (головний редактор інтернет-видання "Гордон" – ІФ) та ще кільком людям із нашої делегації заборонено. Я пов'язую це лише з одним: з моєю публічною позицією щодо захисту Міхеіла Саакашвілі, великого грузинського президента, великого реформатора, який перебуває вже 27 діб у грузинській в'язниці, це абсолютно безглузде, на мій погляд, рішення, бо я всі ці роки є великим другом Грузії, я неодноразово тут бував… Ми летітимемо літаком назад до Києва", - каже Гордон на відео, яке розмістила на своїй сторінці у Facebook голова офісу Саакашвілі, виконавчий директор Офісу простих рішень та результатів Марія Барабаш.

"Мені шкода, що не зміг побачити Міхеіла Саакашвілі, до якого мав намір прийти до в'язниці в Руставі, хоча нікому про це не говорив, і щиро жалкую про те, що не зможу насолодитися зустрічами з грузинськими друзями та радістю від того, що побачу чудову Грузію", - додав Гордон.

У свою чергу Барабаш написала: "Нас із Дмитром Гордоном, Олесею Бацман та Євгеном Сущенком не пустили до Грузії і депортують назад в Україну".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА