18:48 27.10.2021

Правоохоронці повідомили про підозру 16-річному водію, який вчинив смертельну ДТП у Харкові

2 хв читати

Харківські правоохоронці повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, 16-річному юнакові, який влаштував дорожньо-транспортну пригоду в Харкові, внаслідок якої загинула одна людина.

Як повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора України у середу, ДТП сталася увечері у вівторок у районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові.

"26 жовтня 2021 року приблизно о 20:40 у районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів "Шевроле Авео" та "Інфініті", який рухався на червоний сигнал світлофора і за кермом якого перебував підозрюваний", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

В ОГП уточнюють, що 16-річний водій отримав повідомлення про підозру за ч. 2. ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомлялося, увечері 26 жовтня у Харкові на перехресті проспекту Гагаріна та вул. Одеської 16-річний водій Infiniti, намагаючись перетнути перехрестя на червоне світло, врізався у Chevrolet. Унаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці. Трьох пасажирів Infiniti (двох чоловіків 19 років та 16-річну дівчину) з тяжкими травмами доправлено до лікарні.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія Infiniti затримано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА