14:59 28.10.2021

Кім Чен Ин схуд на 20 кг, але його здоров'я в нормі, вважають у південнокорейській розвідці

1 хв читати
Кім Чен Ин схуд на 20 кг, але його здоров'я в нормі, вважають у південнокорейській розвідці

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин скинув орієнтовно 20 кг, але у південнокорейській розвідці вважають, що проблем зі здоров'ям при цьому у нього не спостерігається, повідомляє агентство "Ренхап".

За даними агентства, такий висновок було зроблено на закритому брифінгу, проведеному представниками розвідки для південнокорейських парламентаріїв. Під час підготовки цих оцінок використовували передові технології, зокрема штучний інтелект.

Стан здоров'я Кім Чен Ина став викликати інтерес і занепокоєння після того, як раніше цього року він дуже помітно схуд, зазначає "Ренхап".

Здоров'я Кім Чен Ина часто ставало предметом суперечок через політичні наслідки у разі, якщо він не зможе виконувати своїх обов'язків.

Деякі аналітики висловлювали припущення, що увагу до здоров'я лідера в КНДР може бути привернуто, щоб "посилити підтримку з боку населення в ситуації, в якій він бореться з економічними труднощами, що посилюються, спричиненими пандемією COVID-19, економічними санкціями ООН і стихійними лихами".

Інші аналітики із Сеулу не виключають, що, можливо, Кім Чен Ин просто вирішив поправити своє здоров'я, сівши на дієту, щоб скинути вагу.

Зріст Кім Чен Ина становить приблизно 170 см, і раніше, за оцінками, він важив орієнтовно 140 кг. Однак нині його вага становить на 20 кг менше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА