15:05 28.10.2021

"УДАР Віталія Кличка" представив антикризовий план боротьби з епідемією "12 кроків для подолання наслідків епідемії коронавірусу"

2 хв читати
"УДАР Віталія Кличка" представив антикризовий план боротьби з епідемією "12 кроків для подолання наслідків епідемії коронавірусу"

Партія "УДАР Віталія Кличка" представила антикризовий план заходів щодо боротьби з епідемією, пом'якшення соціальних та економічних наслідків коронакризи та відновлення економіки.

Дванадцять кроків для подолання наслідків епідемії коронавірусу розміщено на сайті "УДАРу".

"Чергова хвиля епідемії коронавірусу створює критичне навантаження не лише на медичну систему, але й на економіку України. Потрібно негайно здійснити низку кроків, які допоможуть українським сім'ям та бізнесу подолати кризу та закладуть реальні механізми зростання економіки", - йдеться у заяві партії.

Для протидії епідемії в "УДАРі" пропонують збільшити кількість профільних лікарень та ліжок, обладнаних кисневими точками, і впровадити контроль за виробництвом та постачанням кисню як за об'єктами стратегічного значення.

Потрібно також підвищити доплати медперсоналу, наголошують у партії.

"Вдосконалити перелік адаптивних карантинних обмежень, щоб запобігти загальнонаціональним локдаунам. Забезпечити звичайний режим життєдіяльності для повністю вакцинованих осіб. До кінця року принаймні першою дозою вакцини має бути вакциновано 50% населення, а до початку весни – не менше 70%", - наголошується у плані заходів.

Для підтримки бізнесу необхідно спростити та розширити видачу доступних кредитів і впровадити мораторій на підвищення податків до завершення карантину, вважають в "УДАРі".

Наголошується, що медицина має бути визнана пріоритетним напрямом державних інвестицій, а галузі, які найбільше постраждали від коронакризи, - отримати додаткові інвестиції з держбюджету.

"Експерти "УДАРу" зараз окремо розробляють План дій з економічного розвитку для України. Згодом ми оприлюднимо увесь план та деталізуємо кроки з підтримки бізнесу та забезпечення стійкого економічного зростання для України. Разом ми зможемо зробити Україну сильною!" - зазначають у партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА