17:46 28.10.2021

У Львові обмежать наповнюваність міського транспорту до 50% із 30 жовтня – мер

2 хв читати
У Львові обмежать наповнюваність міського транспорту до 50% із 30 жовтня – мер

У Львові обмежать наповнюваність міського транспорту, а також безкоштовний проїзд пільгових категорій пасажирів із 30 жовтня, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) ухвалила низку рішень у зв'язку з переведенням Львівської області у "червону" епідемічну зону. "Усі пільговики, окрім учасників бойових дій, зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом з 11:00 до 16:00, а громадський транспорт може перевозити не більше ніж 50% пасажирів від загальної місткості", - сказав Садовий на брифінгу у четвер.

Він також додав, що, згідно з рішенням, усі водії та контролери мають бути повністю вакциновані.

"Усі масові заходи заборонені, заклади культури призупиняють роботу. Установи, які продають товари першої необхідності, працюють лише за умови, що всі співробітники щеплені", - додав мер.

Садовий розповів, що непродовольчі магазини та ринки зможуть працювати лише за умови повної вакцинації персоналу та відвідувачів. У такому самому режимі можуть працювати заклади громадського харчування, якщо вони будуть заповнені до 50% площ. На продовольчі ринки та в магазини, які торгують товарами першої необхідності, покупці зможуть потрапити лише в масках та за дотримання соціальної дистанції.

Також, за словами Садового, рада єпископів ухвалила в четвер звернення до вірян, рекомендувавши найближчим часом залишатися вдома і долучатися до літургій онлайн. У разі нагальної потреби богослужіння проводитимуть на відкритому повітрі.

Як повідомлялося, з 1 листопада львівські школи переходять на двотижневий режим дистанційного навчання, дитсадки працюють у звичайному режимі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА