17:52 28.10.2021

У Харківській обладміністрації готові взяти нового мера Харкова в команду керівників регіону

2 хв читати
У Харківській обладміністрації готові взяти нового мера Харкова в команду керівників регіону

Виборча кампанія з позачергових виборів міського голови Харкова відбувається досить спокійно, вважає виконувач обов'язків голови Харківської обласної державної адміністрації Олександр Скакун.

"Гучних правопорушень не було. Були поодинокі випадки маленьких політичних дискусій, я так сказав би. Загалом ситуація керована, стабільна... Виконується велика робота, щоб усе було в робочому штатному режимі. Я дякую силовикам. В області створено штаб із виборів мера Харкова, він працює щодня 24 години на добу. Вчора на базі СБУ в Харківській області було проведено засідання Антитерористичного центру. Було позначено завдання керівникам АТЦ, усі завдання виконуються", - розповів Скакун на брифінгу в четвер.

Він наголосив, що виступає за чесні вибори, і що в обладміністрації готові прийняти їхнього переможця у свою команду. "Для мене важливо, щоб вибори відбулися чесно відповідно до чинного законодавства... Ми будемо готові взяти мера у свою команду керівників регіону та працювати спільно для харківського регіону загалом і для міста Харкова зокрема", - підсумував Скакун.

Як повідомлялося, 30 березня Верховна Рада призначила позачергові вибори міського голови Харкова на 31 жовтня 2021 року. Цю постанову було ухвалено у зв'язку зі смертю Геннадія Кернеса, обраного міським головою на виборах восени 2020 року.

Документи на реєстрацію кандидатом на позачергових виборах міського голови Харкова подали 15 осіб. Харківська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 13 із них. Однак пізніше три кандидати відмовилися від участі у виборах.

Із десяти кандидатів, що залишилися, троє (секретар Харківської міськради Ігор Терехов, депутат облради, гендиректор ТОВ "М'ясокомбінат "М'ясний" Олександр Скорик і колишній суддя апеляційного суду, депутат міськради Володимир Плетньов) балотуються від партій. Ще семеро (зокрема колишній міський голова Добкін та єдина жінка-кандидат, депутат міськради Аліна Мустафаєва) - самовисуванці.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА