08:41 29.10.2021

На АЗС WOG у Харківській області, де напередодні стався вибух, спостерігається незначне горіння залишків газового конденсату

1 хв читати
На АЗС WOG у Харківській області, де напередодні стався вибух, спостерігається незначне горіння залишків газового конденсату

Станом на ранок п'ятниці, 29 жовтня, на території АЗС WOG у Харківській області, де напередодні стався вибух і пожежа внаслідок ДТП, спостерігається незначне залишків горіння газового конденсату з підземної ємності, повідомили в ДСНС.

"Станом на 7:00 29 жовтня на території АЗС WOG поблизу с. Рай-Оленівка Холодногірської району із запірної арматури підземної ємності триває горіння залишків газового конденсату, де 28 жовтня внаслідок розгерметизації підземної ємності з газом (18 куб. м) стався вибух із подальшим горінням та розповсюдженням пожежі на два вантажних автомобілі. Жертв і постраждалих немає", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю вранці.

Для чергування залучено п'ятьох осіб та одну од. техніки ДСНС.

Як повідомлялося, 28 жовтня о 4:31 на автодорозі "Київ – Харків – Довжанський", поблизу сел. Рай-Оленівка на АЗС стався вибух Із подальшим займанням та розповсюдженням пожежі на дві вантажівки. О 5:48 пожежники локалізували пожежу на площі 250 кв. м.

За інформацією WOG, вибух та подальша пожежа на АЗС сталися внаслідок наїзду вантажівки на газорозподільну колонку станції.

У компанії зазначають, що найближчим часом на об'єкті буде виконано ремонтно-відновлювальні роботи. АЗС відновить діяльність повним обсягом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА