Події

Конгрес місцевих і регіональних влад в Одесі розгляне боротьбу з коронавірусом та підготовку до опалювального сезону

Конгрес місцевих і регіональних влад, який відбувається у п'ятницю в Одесі під головуванням президента України Володимира Зеленського, обговорить питання боротьби з коронавірусом та готовність до опалювального сезону.

Відкриваючи засідання, Зеленський закликав керівників на місцях "засинати та прокидатися з цією темою". "Я прошу всіх, щоб ми вимкнули соцмережі та ввімкнули мозок", - сказав він, наголосивши на необхідності вакцинації від COVID-19 на рівні 300 тис. щеплень щодня.

Говорячи про опалювальний сезон, Зеленський нагадав про підписаний раніше меморандум з місцевою владою про збереження тарифів на рівні минулого року. "Держава у такий спосіб інвестує у людей", - сказав президент.

Він також повідомив про передачу вченим антарктичної станції "Академік Вернадський" криголама. "Сьогодні Україна почала відновлювати свій науковий флот. Це хороша новина, і це одна з причин, чому ми зібралися на морвокзалі", - сказав він.

За словами Зеленського, Україна планує відновити флот наукових суден, досягнувши рівня 36 одиниць, включаючи 12 океанських.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ