20:25 29.10.2021

Сестрам Савченко вручили підозру за підроблені Covid-сертифікати

1 хв читати
Сестрам Савченко вручили підозру за підроблені Covid-сертифікати

Народному депутату України Верховної Ради VIII-го скликання Надії Савченко та її сестрі Вірі вручили підозру за використання підробленого сертифіката про вакцинацію від коронавірусної інфекції, повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

"Надії Савченко та її сестрі Вірі щойно вручили підозру за використання підробленого Covid-сертифіката, з яким вони намагалися потрапити в Україну", – написав він у Facebook у п'ятницю.

Монастирський додав ,що "всі, хто порушує закон, повинні бути готові понести відповідальність, незалежно, Ви Герой України, екс-нардеп чи просто громадянин", і закликав громадян вакцинуватися.

Як повідомлялося, минулої п'ятниці в аеропорту "Бориспіль" під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації від Covid-19 з явними ознаками підробки. Було встановлено, що одна з фігуранток є колишнім народним депутатом.

Монастирський заявив, що правоохоронці фіксуватимуть такі випадки, що розпочато вже понад 800 кримінальних проваджень щодо підроблених сертифікатів вакцинації і пообіцяв "вкрай жорстку реакцію".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА