14:57 30.10.2021

Зеленський відвідав відремонтоване приймальне відділення Ізмаїльської центральної лікарні

2 хв читати
Зеленський відвідав відремонтоване приймальне відділення Ізмаїльської центральної лікарні

Президент України Володимир Зеленський в рамках робочої поїздки в Одеську область оглянув оновлене приймальне відділення Ізмаїльської міської центральної лікарні, реконструкція якого проходила в рамках національної програми "Велике будівництво", повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначається, що будівельні роботи розпочалися у 2020 році. Було встановлено нове медичне обладнання, сучасний апарат МРТ, томограф і рентген-апарат. Біля входу у відділення побудовано пандус для під'їзду медичного транспорту та маломобільних груп населення, проведено благоустрій прилеглої території. Приймальне відділення складається з дитячого та дорослого відділень, має клінічну лабораторію, операційний блок, палату інтенсивної терапії, діагностичну службу та оглядовий зал.

"Пандемія COVID-19 поставила перед українською медициною нові і жорсткі завдання, на які кожен день шукають відповіді наші лікарі. А одне з головних завдань – це надання оперативної та кваліфікованої допомоги хворому. Відмінно, що жителі Ізмаїла отримують допомогу в сучасному приймальному відділенні лікарні, де встановлено нове медичне обладнання, а головне – працює кваліфікований і чуйний персонал", – сказав Зеленський.

Ізмаїльська міська центральна лікарня – це багатопрофільний медичний заклад, який працює як лікарня інтенсивного лікування і забезпечує надання стаціонарної цілодобової екстреної та планової допомоги переважно хірургічного профілю населенню міста Ізмаїла, Ізмаїльського району та інших районів, цілодобової стаціонарної допомоги терапевтичного профілю з неврології, педіатричної допомоги.

Стаціонар розрахований на 270 ліжок, зокрема 60 хірургічних. Лікувально-діагностичне відділення для дорослих може приймати 770 відвідувачів в зміну, а дитяче відділення – 140 пацієнтів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА