20:02 30.10.2021

Проект USAID презентував нову комунікаційну кампанію "Схід: Перезавантаження"

3 хв читати
Проект USAID презентував нову комунікаційну кампанію "Схід: Перезавантаження"

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Економічна підтримка Східної України" представив нову комунікаційну кампанію "Схід: Перезавантаження". Метою кампанії є презентація успішних історій мешканців Сходу України, повідомляє прес-служба USAID.

"Проект USAID працює на сході України з 2018 року і прагне змінити стереотипи та допомогти українцям у трансформації своїх громад, створити нові бізнеси у перспективних галузях економіки, вийти на нові ринки в Україні та за її межами, просувати історії успіху про людей, підприємства та спільноти, які відкривають нові можливості Сходу України", - зазначається у повідомленні.

Згідно з дослідженням, яке проводилося USAID влітку 2021 року, більшість українців продовжують асоціювати схід України з війною та важкою промисловістю. Захід "Схід: Перезавантаження" спрямований на зміну цього стереотипу. Учасниками заходу запросили стати людей із різних регіонів України, представників молоді та бізнесу.

"Ми пишаємося тим, що наша підтримка східної України почала приносити великі дивіденди в таких секторах, як: ІТ та інноваційне виробництво, навіть біопаливо. Приємно спостерігати за динамікою розвитку нових підприємств, які ростуть і починають процвітати, а також стійкістю громад, які справді починають згуртовуватися навколо спільних цілей та смарт-інвестицій у майбутнє. Звичайно, є ще робота, але ми бачимо деякі справді позитивні тенденції і продовжуватимемо їх підтримувати", – сказав директор місії USAID в Україні Джеймс Хоуп.

Захід 29 жовтня 2021 року зібрав відомих політиків, спортсменів, діячів культури, а також партнерів і бенефіціарів проекту USAID. Ключовими спікерами стали Джеймс Хоуп – директор місії USAID в Україні, віце-прем'єр-міністр України, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, золотий призер Олімпійських ігор, народний депутат України Жан Беленюк, паралімпійський чемпіон Максим Крипак, засновник і редактор Business Ukraine та редактор Atlantic Council Україна Пітер Дікінсон, диригент міжнародного оркестру Оксана Линів, автор бестселерів, євангеліст брендів Apple, Canva, Mercedes-Benz Гай Кавасакі, а також партнери та бенефіціари Проекту USAID.

"Технології – це про те, як ми мислимо. Без цього неможливо перетворити державу на зручний сервіс. Цифровізація робить процеси швидше, ефективніше, сучасніше та дешевше. Інновації повністю змінюють державу та ставлення людей до неї. Створюють новий рівень сервісу та розвитку. А це, зі свого боку, дає найкращі, рівні умови для кожного. Тому що неважливо, де ви проживаєте, українці повинні мати можливість скористатися цифровими сервісами будь-де", - зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Проект USAID "Економічна підтримка Східної України" розрахований на шість років. Після конфлікту на сході України проект USAID надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, а також виходити на нові ринки в Україні, Європейському Союзі та за їх межами. Проект наголошує на роботі з внутрішньо переміщеними особами, жінками, молоддю, ромами та іншими малопредставленими групами, щоб забезпечити їх участь в економічному успіху регіону.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

Ворог за добу втратив 1030 осіб

У Харківській області один трактор підірвався на міні, а в інший влучив ворожий дрон

Українська армія 39 атак відбила на авдіївському напрямку, загалом за добу відбулося 121 бойове зіткнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА