06:58 31.10.2021

У Києві збільшили кількість ліжок для ковідних хворих до 6 тисяч, готові розгорнути ще 5,5 тисяч місць

1 хв читати

Влада Києва при підготовці до осінньої хвилі COVID-19 збільшила кількість ліжок у лікарнях до 6 тисяч з можливістю надати ще 5,5 тисяч місць для хворих, повідомив міський голова Віталій Кличко в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

"Можу сказати, що ми збільшили кількість ліжок до 6 тисяч у наших лікарнях. Якщо потрібно буде, ми готові ще розгорнути 5,5 тисяч. Але більше не зможемо. Деякі політики кажуть, що готові розгорнути госпіталі. Ми готові приймати хворих у Палаці спорту чи у Виставковому центрі. Готові то готові, але ключове питання: де ми візьмемо лікарів?" – сказав Кличко.

За його словами, у Києві знаходиться 500, а це найбільша в Україні кількість апаратів штучної вентиляції легень, 95% ліжок забезпечені киснем. Також закуплено у достатній кількості всі препарати, костюми, маски, дезінфектори.

"З киснем зараз невеликі проблеми, оскільки зараз усі потребують кисню набагато більше, ніж минулої хвилі в кожній з лікарень. Але я переконаний, що ми з цим викликом також зможемо впоратися", – зазначив Кличко.

Раніше мер Києва повідомляв, що введений з 1 листопада локдаун у столиці діятиме для нещеплених.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА