13:33 31.10.2021

Правоохоронці отримали півтора десятка повідомлень про можливі порушення на довиборах до ВР

2 хв читати
Правоохоронці отримали півтора десятка повідомлень про можливі порушення на довиборах до ВР

Співробітники правоохоронних органів отримали півтора десятка повідомлень про можливі порушення на позачергових виборах народних депутатів у Херсонській та Черкаській областях.

Як повідомляє прес-служба поліції Херсонщини в неділю, станом на 12: 00, правоохоронці області отримали 4 повідомлення про можливі порушення.

"Зараз тривають необхідні перевірки", - зазначають у поліції.

Там уточнюють, що зокрема перевіряється інформація про можливе порушення виборчого законодавства представником однієї з дільничних виборчих комісій.

"Також до Журналу єдиного обліку внесено інформацію про неналежне оформлення виборчої дільниці на території Каховської територіальної громади. А працівники Бериславського районного відділу поліції перевіряють інформацію про можливе порушення видачі виборчих бюлетенів. Аналогічне повідомлення надійшло і до територіального підрозділу поліції в смт Велика Лепетиха", - зазначають правоохоронці.

Водночас правоохоронці Черкаської області станом на 12: 00 отримали понад 10 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства.

"Територіальні підрозділи Головного управління Національної поліції в Черкаській області на 12: 00 зафіксували понад 10 повідомлень про порушення виборчого законодавства. Всі звернення зареєстровані відповідно до вимог чинного законодавства", - повідомляє прес-служба поліції Черкащини.

Уточнюється, що за всіма фактами відбуваються перевірки.

"Поліція продовжує в посиленому режимі забезпечувати правопорядок в Черкаській області і в цілодобовому режимі охороняти виборчі комісії. Закликаємо всіх дотримуватися виборчого законодавства", - наголошують правоохоронці.

Як повідомлялося, 31 жовтня, у двох мажоритарних виборчих округах (№184 у Херсонській області та №197 у Черкаській області) проходять позачергові вибори до Верховної Ради.

Вони проводяться у зв'язку з отриманням постанов Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка.

Колихаєв склав із себе повноваження нардепа у зв'язку з обранням міським головою Херсона, а Олександр Скічко - у зв'язку з призначенням головою Черкаської обласної державної адміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА