19:33 01.11.2021

Поліція повторно допитує депутата Скороход щодо обставин смерті Полякова

2 хв читати
Поліція повторно допитує депутата Скороход щодо обставин смерті Полякова

Національна поліція України запросила народного депутата Анну Скороход для повторного допиту щодо обставин смерті народного депутата Антона Полякова, допит проводиться в понеділок увечері, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін.

В ефірі телеканалу "Україна 24" він запевнив, що органи Нацполіції зацікавлені в неупередженому та об'єктивному розслідуванні обставин смерті Полякова.

"Ми провели... близько 20 експертиз і понад 10 допитів усіх тих, хто спілкувався з Поляковим в останні години та дні його життя", - розповів він.

У цьому контексті Єнін продовжив: "Мене дещо здивувало те, що заяви про можливе вбивство Полякова пролунали саме в телеефірі одного з телеканалів. Саме тому я хотів би закликати всіх громадян, які, можливо, володіють інформацією про обставини смерті пана Полякова, не чекати місяць, а відразу інформувати про це органи Національної поліції".

Заступник глави МВС продемонстрував копію протоколу допиту Скороход. За словами Єніна, допит було проведено наступного дня після загибелі депутата.

"З урахуванням останніх обставин...(заяв) народного депутата, її було сьогодні запрошено для другого допиту, який у ці хвилини триває. З урахуванням характеру цих останніх заяв Нацполіція найближчим часом оприлюднить докладнішу інформацію, мало не хронометражем останніх годин життя пана Полякова", - заявив Єнін.

Як повідомлялося, вранці у п'ятницю, 8 жовтня, до поліції столиці надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці знайшли мертвим народного депутата Полякова. Попередньо було встановлено, що йому стало зле в таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін заявив, що в крові загиблого Полякова виявили, крім метадону, домішку димедролу. "Ми завершили одну з експертиз і можемо сказати, що це метадон із домішкою димедролу, так званий вуличний метадон. Димедрол посилює дію наркотичної речовини", - сказав Єнін в ефірі "Громадського".

Заступник міністра зазначив, що цю суміш не було отримано в аптеці. Проте, за його словами, міністерство не коментує, як ці речовини потрапили в організм Полякова.

У свою чергу народний депутат Анна Скороход заявила, що Полякова вбили. 31 жовтня в ефірі каналу "Україна 24" вона сказала, що Поляков ніколи не приймав наркотиків.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА