14:50 03.11.2021

Резніков не має наміру брати участь у подальшій роботі ТКГ

2 хв читати
Резніков не має наміру брати участь у подальшій роботі ТКГ

Перший заступник глави Української делегації у Тристоронній контактній групі з питань Донбасу і чинний віце-прем'єр - міністр з питань тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що, ймовірно, не продовжуватиме роботу в ТКГ.

"У Тристоронній контактній групі я гадаю, що, ймовірно, вже не братиму участі як член делегації. Є глава делегації - Леонід Кравчук і заступник глави делегації Олександр Мережко. Вони продовжуватимуть. Однак принципове рішення щодо формування оновленого складу делегації приймає президент", - заявив Резніков, відповідаючи на запитання народного депутата на пленарному засіданні у середу.

Раніше про те, що Резніков може залишити ТКГ, розповів у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" речник Української делегації в ТКГ Олексій Арестович. Він також повідомив, що заміщатиме Резнікова поки що заступник глави делегації Олександр Мережко.

Резніков обіймає посаду першого заступника глави Української делегації у ТКГ з 5 травня 2020 року. З червня 2021 року заміщає главу Української делегації Леоніда Кравчука, який проходить реабілітацію після перенесеної на серці операції.

Як повідомлялося, 1 листопада Резніков подав заяву про відставку з посади віце-прем'єр-міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

3 листопада Верховна Рада підтримала його відставку. За відповідне рішення проголосували 329 народних депутатів на пленарному засіданні у середу.

Резніков є можливим кандидатом на призначення на посаду міністра оборони України, а на посаду міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій розглядається кандидатура нардепа від "Слуги народу" Ірини Верещук.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА