18:11 03.11.2021

"Життя людини - найвища цінність" - "УДАР Віталія Кличка" звернувся до українців із проханням вакцинуватися

2 хв читати
"Життя людини - найвища цінність" - "УДАР Віталія Кличка" звернувся до українців із проханням вакцинуватися

"УДАР Віталія Кличка" просить українців вакцинуватися. У країні вже є кейси успішних вакцинальних кампаній на місцевому рівні, які доводять, що вакцинація здатна зупинити хвилю захворюваності та зберегти життя людей, йдеться в заяві "УДАРу", розміщеній на офіційному сайті партії.

"Життя людини – найвища цінність. А вакцинація - надійний спосіб зберегти тисячі життів та повернути країну до нормального життя. Кожен свідомий українець має без злості та нетерпимості просити рідних і близьких вакцинуватися. За даними ВООЗ, вакцинація 70% населення дозволить виробити колективний імунітет та зупинити епідемію. Саме тому "УДАР Віталія Кличка" просить українців вакцинуватися", – йдеться в заяві.

В "УДАРі" наводять приклади Моршина, де провакциновано понад 75% населення міста, та Липецької громади на Харківщині, де щеплення зробили 94% дорослого населення. У цих населених пунктах сьогодні мізерна кількість госпіталізацій і випадків захворюваності.

Українці не хочуть прищеплювати, бо не довіряють владі, вважають у партії.

"У нашій країні вже є кейси успішних вакцинальних кампаній на місцевому рівні, які доводять, що вакцинація здатна зупинити хвилю захворюваності та вберегти життя людей. Проте загальний рівень вакцинації в Україні – лише 18%. І це результат недовіри українців до влади. Тому в Україні фіксуються нові антирекорди захворюваності та смертей українців від COVID-19", - заявляють в "УДАРі".

Експерти "УДАРу Віталія Кличка"переконані, що саме заохочування до вакцинації, система преференцій для вакцинованих громадян, а не примус, мають стати основою ефективної кампанії у подоланні епідемії. Роз’яснення та заходи стимулювання діють набагато ефективніше, ніж залякування та погрози. Українці не винні, що стали жертвами неефективних дій влади", йдеться в заяві.

"УДАР Віталія Кличка" запропонував антикризовий план протидії епідемії коронавірусу в Україні, в якому важливе місце посідає продумана й ефективна кампанія з вакцинації. З просвітницькою складовою, чітким календарним планом щеплень, розширенням відповідної інфраструктури та створенням "зелених коридорів" охочих вакцинуватися. До кінця року принаймні першою дозою вакцини має бути вакциновано 50% населення країни, а до початку весни –щонайменше 70%.

"Ефективна й позитивна кампанія з вакцинації в Україні може стати важливим кроком на шляху до відновлення довіри українців до влади. А довіра людей дуже важлива, якщо ми хочемо побудувати розвинену, сильну державу. Вакцинуйся! Збережи життя - вилікуй країну!"- закликають в "УДАРі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА