18:11 03.11.2021

"Життя людини - найвища цінність" - "УДАР Віталія Кличка" звернувся до українців із проханням вакцинуватися

2 хв читати
"Життя людини - найвища цінність" - "УДАР Віталія Кличка" звернувся до українців із проханням вакцинуватися

"УДАР Віталія Кличка" просить українців вакцинуватися. У країні вже є кейси успішних вакцинальних кампаній на місцевому рівні, які доводять, що вакцинація здатна зупинити хвилю захворюваності та зберегти життя людей, йдеться в заяві "УДАРу", розміщеній на офіційному сайті партії.

"Життя людини – найвища цінність. А вакцинація - надійний спосіб зберегти тисячі життів та повернути країну до нормального життя. Кожен свідомий українець має без злості та нетерпимості просити рідних і близьких вакцинуватися. За даними ВООЗ, вакцинація 70% населення дозволить виробити колективний імунітет та зупинити епідемію. Саме тому "УДАР Віталія Кличка" просить українців вакцинуватися", – йдеться в заяві.

В "УДАРі" наводять приклади Моршина, де провакциновано понад 75% населення міста, та Липецької громади на Харківщині, де щеплення зробили 94% дорослого населення. У цих населених пунктах сьогодні мізерна кількість госпіталізацій і випадків захворюваності.

Українці не хочуть прищеплювати, бо не довіряють владі, вважають у партії.

"У нашій країні вже є кейси успішних вакцинальних кампаній на місцевому рівні, які доводять, що вакцинація здатна зупинити хвилю захворюваності та вберегти життя людей. Проте загальний рівень вакцинації в Україні – лише 18%. І це результат недовіри українців до влади. Тому в Україні фіксуються нові антирекорди захворюваності та смертей українців від COVID-19", - заявляють в "УДАРі".

Експерти "УДАРу Віталія Кличка"переконані, що саме заохочування до вакцинації, система преференцій для вакцинованих громадян, а не примус, мають стати основою ефективної кампанії у подоланні епідемії. Роз’яснення та заходи стимулювання діють набагато ефективніше, ніж залякування та погрози. Українці не винні, що стали жертвами неефективних дій влади", йдеться в заяві.

"УДАР Віталія Кличка" запропонував антикризовий план протидії епідемії коронавірусу в Україні, в якому важливе місце посідає продумана й ефективна кампанія з вакцинації. З просвітницькою складовою, чітким календарним планом щеплень, розширенням відповідної інфраструктури та створенням "зелених коридорів" охочих вакцинуватися. До кінця року принаймні першою дозою вакцини має бути вакциновано 50% населення країни, а до початку весни –щонайменше 70%.

"Ефективна й позитивна кампанія з вакцинації в Україні може стати важливим кроком на шляху до відновлення довіри українців до влади. А довіра людей дуже важлива, якщо ми хочемо побудувати розвинену, сильну державу. Вакцинуйся! Збережи життя - вилікуй країну!"- закликають в "УДАРі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА