18:36 04.11.2021

Суд відправив чоловіка, який погрожував підірвати гранату в Кабміні, під цілодобовий домашній арешт

1 хв читати
Суд відправив чоловіка, який погрожував підірвати гранату в Кабміні, під цілодобовий домашній арешт

Суддя Печерського районного суду міста Києва змінила запобіжний захід із тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт чоловікові, який у серпні 2021 року погрожував підірвати гранату в будівлі Кабінету Міністрів.

Відповідне повідомлення оприлюднив адвокат обвинувачуваного Тарас Безпалий у четвер у Facebook.

"Сьогодні суддя Печерського районного суду м. Києва ... змінила запобіжний захід Володимиру Прохничу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт", - написав адвокат.

Він зазначив, що наступне судове засідання у справі відбудеться 28 грудня.

Як повідомлялося, 4 серпня до будівлі Кабінету Міністрів України увійшов чоловік, який погрожував підірвати гранату. В столиці було розпочато спеціальну поліцейську операцію, з чоловіком проводили переговори.

Пізніше голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив, що правоохоронці затримали та знешкодили чоловіка, він буде підозрюваним. Водночас Клименко наголосив, що затриманий мав у руках бойову гранату, яка могла завдати шкоди і людям, і державній будівлі.

Депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко повідомив, що чоловік - сапер і ветеран добровольчого батальйону "Айдар", раніше переніс контузію.

5 серпня правоохоронці повідомили про підозру чоловікові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА