20:28 07.11.2021

Консульство України в Анталії опікується справою українських туристів, які здійснювали піший похід у Туреччині

1 хв читати
Консульство України в Анталії опікується справою українських туристів, які здійснювали піший похід у Туреччині

Консульство України в Анталії опікується справою українських туристів, які здійснювали піший похід у Туреччині, повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

"Як відомо, під час подорожі загинув один український громадянин. Консули взаємодіють із турецькими правоохоронцями, які ведуть розслідування. Вони також підтримують регулярний зв'язок із родичами загиблого та туристами", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю.

За його словами, турецьке слідство розглядає версію самогубства.

"Водночас до завершення всіх слідчих дій, зокрема експертизи предмета, яким було завдано поранення, суд тимчасово заборонив супутникам українця залишати територію Туреччини", - поінформував речник.

Він додав, що українське консульство звернулося до турецької сторони для проведення швидкого та неупередженого розслідування цієї справи, а також консультує наших громадян у контексті подальших кроків.

Раніше ЗМІ повідомили, що група громадян України, яка в середині жовтня прилетіла до Анталії і вирушила в похід Лікійською стежкою, змушена досі залишатися в Туреччині через розслідування, яке ведуть у зв'язку із загибеллю одного з учасників групи.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА