11:19 08.11.2021

Мінкультури скасувало внесення українського актора Томусяка до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці

1 хв читати
Мінкультури скасувало внесення українського актора Томусяка до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці

Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України скасувало внесення українського актора Валентина Томусяка до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці.

Зокрема, Мінкультури та інформполітики за поданням СБУ скасувало два накази про внесення 54 осіб до переліку тих, які становлять загрозу національній безпеці. Серед зазначених осіб був і помилково внесений до списку український актор Валентин Томусяк.

Отже, наразі у цьому переліку перебувають 208 осіб.

Як повідомлялося, раніше СБУ помилково зазначила українського актора Томусяка в поданні на внесення до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці.

Пізніше сам актор на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав, що не має жодного стосунку до фільму "Солнцепёк", за який його разом із російськими акторами внесли до цього переліку.

У зв'язку з чим, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що Мінкультури домовилося з СБУ про співпрацю з верифікації списків діячів культури, які становлять загрозу національній безпеці, щоб уникнути помилок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА