18:09 08.11.2021

У КМДА відсторонили від роботи сімох не вакцинованих від COVID-19 працівників

2 хв читати
У КМДА відсторонили від роботи сімох не вакцинованих від COVID-19 працівників

У Київській міській державній адміністрації (КМДА) відсторонили від роботи трьох працівників апарату та чотирьох працівників департаментів, не вакцинованих від COVID-19, повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

"Загалом середній показник вакцинації серед усіх структурних підрозділів Київської міської держадміністрації (це апарат КМДА, департаменти та управління), за оперативними даними, на 8 листопада становить майже 92%. Рівень вакцинації в районних у місті Києві державних адміністраціях коливається в межах 90-96%", - наводить слова Загуменного прес-служба КМДА.

Він додав, що відсторонені працівники зможуть повернутися до роботи або після завершення карантину, встановленого урядом, або після отримання вакцинації та надання документа, що це підтверджує.

Загуменний також повідомив, що 12 співробітників апарату КМДА мають довідки про тимчасове відтермінування вакцинації, адже нещодавно перенесли захворювання на COVID-19, а 1 особа – медичні протипоказання до щеплень, тому не вакцинована. Крім того, ще дві людини перебувають на лікарняному й один державний службовець – у відпустці.

На період відсторонення від роботи заробітна плата не зберігається. Також період відсторонення від роботи не ввійде до страхового стажу для призначення пенсії та оплати тимчасової непрацездатності, а також не ввійде до стажу, що дає право на щорічну відпустку", - наголосили в КМДА.

Як повідомлялося, з 8 листопада на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, для працівників місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів щеплення проти COVID-19 обов'язкові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА