20:45 10.11.2021

Особистий лікар Саакашвілі вважає за необхідне терміново госпіталізувати екс-президента до цивільної клініки

1 хв читати
Особистий лікар Саакашвілі вважає за необхідне терміново госпіталізувати екс-президента до цивільної клініки

Колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі не лікують у тюремній лікарні, тому його перебування там може скінчитися смертю, заявив у середу журналістам особистий лікар екс-президента Ніколоз Кіпшидзе.

"Аналізи Міхеіла Саакашвілі погіршилися, стан здоров'я поганий. Моя рекомендація - якнайшвидше перевести Саакашвілі на госпіталізацію до багатопрофільної цивільної клініки, де можливим буде його лікування. У тюремній лікарні відбувається імітація лікування, все це може скінчитися смертю", - сказав особистий лікар.

Увечері в середу опозиційна партія "Єдиний національний рух", неформальним лідером якої залишається Саакашвілі, поширила заяву, в якій дала обіцянку, що в разі переведення колишнього президента з тюремної лікарні до багатопрофільної цивільної клініки акції протесту поблизу цього цивільного медзакладу не проводитимуться.

Раніше прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що в разі госпіталізації Саакашвілі до цивільної клініки є ймовірність, що його прихильники силовими шляхами спробують звільнити його звідти, а це призведе до серйозної ескалації.

Громадянин України Саакашвілі таємно прибув до Грузії 29 вересня. 1 жовтня його затримали в Тбілісі. Наразі він перебуває в тюремній лікарні в Тбілісі.

У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Своє затримання екс-президент вважає незаконним, а обвинувачення на свою адресу - сфальсифікованими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА