19:21 14.11.2021

Камбоджа з 15 листопада скасовує карантин для щеплених туристів

1 хв читати
Камбоджа з 15 листопада скасовує карантин для щеплених туристів

Влада Камбоджі скасовує вимогу тижневого карантину для щеплених туристів з 15 листопада, повідомляє портал Phnom Penh Post у неділю.

"Прем'єр-міністр Хун Сен вирішив скасувати всі карантинні вимоги для цілком вакцинованих мандрівників та відвідувачів – як камбоджійців, так і іноземних громадян – починаючи з 15 листопада", – пише видання.

У спеціальному посланні органам влади 14 листопада Хун Сен заявив, що ця політика "дозволить країні відкритися" і що вона "відбиває політику інших країн регіону". Він також наголосив, що всі невакциновані мандрівники мають пройти 14-денний карантин.

"У Камбоджі майже повністю вакциновано майже 88 відсотків від загальної чисельності населення, що становить близько 16 мільйонів осіб. Таким чином, більше немає вимог до карантину, за винятком тих, хто не був вакцинований, кому все ще потрібно пройти 14-денний карантин, як і раніше", - сказав він.

Він сказав, що вакцинованим мандрівникам потрібно буде лише пройти експрес-тест та дочекатися результатів у себе вдома. Якщо результати будуть негативними, вони зможуть вирушити до будь-якої точки Камбоджі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА