16:03 15.11.2021

Новообраний голова партії "Слуга народу" планує виступити на засіданні фракції у понеділок

2 хв читати
Новообраний голова партії "Слуга народу" планує виступити на засіданні фракції у понеділок

Новообраний голова політичної партії "Слуга народу" планує виступити на засіданні однойменної фракції у понеділок, 15 листопада, повідомила речник фракції Юлія Палійчук у своєму Telegram-каналі.

Вона також зазначила, що на цьому засіданні фракція має намір подати трьох народних депутатів, які у вівторок складуть присягу та приєднаються до команди "Слуги народу" у Верховній Раді.

За словами Палійчук, йдеться про Сергія Кострійчука (№140 виборчого списку партії), який стане депутатом замість Ірини Верещук, Сергія Козиря, який переміг на проміжних виборах в окрузі №184, та Віталія Войцехівського, якого було обрано на окрузі №197.

Крім того, на засіданні фракції депутати від "Слуги народу" мають намір обговорити план роботи на поточний пленарний тиждень, а також деякі кадрові питання.

За словами Палійчук, засідання фракції "Слуга народу" розпочнеться о 19:00 у конгресно-виставковому центрі "Парковий".

Як повідомлялося, у понеділок, 15 листопада, відбудеться з’їзд партії "Слуга народу". Серед головних питань - обрання нового голови політсили. Депутати також розглянуть низку політичних заяв та звернень, планують внести зміни до статуту партії та керівних органів.

Лідер партії "Слуга народу", перший віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" заявив, що пропонуватиме кандидатуру Олени Шуляк на посаду голови партії.

8 листопада Корнієнко заявив, що не має наміру поєднувати посаду першого заступника голови ВР із посадою лідера партії.

Народні депутати обрали Корнієнка першим віце-спікером 19 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА