19:11 15.11.2021

"Слуга народу" планує оновити партійний статут

1 хв читати
"Слуга народу" планує оновити партійний статут

XIII з'їзд партії "Слуга народу", який пройшов у Києві у понеділок, ухвалив рішення доручити голові партії провести необхідні консультації та внести на розгляд з'їзду нову редакцію Статуту партії, повідомляється у Telegram-каналі політсили.

Крім того, з’їзд ухвалив рішення звернутися до фракції "Слуга народу" у Верховній Раді з вимогою прискорити розробку або внесення на розгляд парламенту низки законопроектів, спрямованих на виконання передвиборчої програми партії.

Йдеться про законопроекти щодо: запровадження обов'язкового пенсійного страхування; запровадження покарань за корупцію та розкрадання у ЗСУ та Міноборони; покращення матеріального забезпечення працівників освіти; управління побутовими відходами та стимулювання будівництва сміттєпереробних заводів; невідворотності покарань для співробітників поліції, прокуратури та СБУ за перевищення службових повноважень.

Як повідомлялося, заступник голови парламентської фракції партії "Слуга народу" Олена Шуляк очолила партію "Слуга народу". Таке рішення ухвалив з'їзд 15 листопада. Кандидатура Шуляк була єдиною на цю посаду.

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА