20:49 15.11.2021

Денісова сподівається зустрітися із Саакашвілі у вівторок

1 хв читати
Денісова сподівається зустрітися із Саакашвілі у вівторок

Уповноважена Верховна Рада з прав людини Людмила Денісова висловила сподівання, що особисто перевірить дотримання прав голови Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіла Саакашвілі у вівторок під час відвідування його у медичній установі пенітенціарної установи №1 Офісу омбудсмена.

"На даний момент дозволу або відмови у відвідинах від Міністерства юстиції Грузії мною не отримано", - зазначила Денісова у вівторок.

Як зазначається у повідомленні, омбудсмен провела зустріч з адвокатами, які представляють інтереси Саакашвілі, та обговорила з ними дотримання прав їх підзахисного на особисту безпеку, захист від катувань, медичну допомогу, а також процесуальні права Саакашвілі під час судового засідання 15 листопада.

"Щойно з'явилася інформація, що член консиліуму лікарів Ніно Шарашенідзе повідомила грузинській владі про необхідність залучення лікаря-гастроентеролога до медогляду Міхеіла Саакашвілі у зв'язку з тим, що у нього почалося кривава блювота. Проте вже другий день у консиліуму немає доступу до Міхеіла для проведення відповідних процедур", - проінформувала Денісова.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА