16:39 16.11.2021

ДТП за участю нардепа Ковальова розслідує ДБР

2 хв читати
ДТП за участю нардепа Ковальова розслідує ДБР

Державне бюро розслідувань (ДБР) розслідує дорожньо-транспортну пригоду за участю народного депутата України, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у відомстві у вівторок, не зазначивши прізвища та фракційної приналежності парламентарія.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело, йдеться про нардепа фракції "Слуга народу" Олексія Ковальова.

У ДБР розповіли, що аварія сталася вранці у понеділок, коли водій вантажівки здійснював розворот у передбаченому для цього місці на одеській трасі. Сталося зіткнення вантажівки та легкового автомобіля під керуванням нардепа, останній отримав вивихи, садна та рвану рану верхньої губи. Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав.

Ознаки алкогольного сп'яніння у водіїв не виявлено, тому, наголосили у відомстві, наразі немає підстав притягати когось із водіїв до кримінальної відповідальності. Водночас досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Як повідомлялося, нардеп Ковальов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що 15 листопада потрапив у ДТП.

У свою чергу прес-служба поліції Київської області повідомила, що аварія сталася на автодорозі Київ-Одеса поблизу повороту на село Хлепча. Цей інцидент розслідуватиме Державне бюро розслідувань. Водночас у поліції зазначили, що 32-річний водій Mercedes-Benz урізався у вантажний автомобіль MAN під керуванням 52-річного водія. Унаслідок аварії водій автомобіля Mercedes отримав тілесні ушкодження - його відправили до Білоцерківської лікарні для надання медичної допомоги.

Речник фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук повідомила, що Ковальов понесе відповідальність як учасник ДТП згідно із законом, якщо його провину буде доведено. Вона також зазначила, що Ковальов із власної ініціативи здав аналізи щодо виявлення заборонених речовин.

За словами Палійчук, стан депутата задовільний, однак його немає на пленарному засіданні Верховної Ради 16 листопада, він "обіцяє бути в строю вже з наступного тижня".

Вона також розповіла, що автомобіль, у якому був Ковальов у момент аварії, перебуває у користуванні народного депутата, інформація про що буде зазначена в його декларації про доходи за 2021 рік, яку згідно з вимогами закону буде подано в першій половині наступного року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА